maak een afspraak

prijslijst

team

produkten

056/90 02 71

Ons kapSalon

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg voor onze meer dan 600 trouwe klanten.

Onze professionaliteit en vakkennis zijn uw garantie voor een service beyound limits. 

onze missie

wat van binnen mooi is buiten zichtbaar maken

HAIRFASHION KIMBERLEY HAIRFASHION KIMBERLEY

In onze ogen is een kapsalon een plaats waar je thuis komt, je begrepen voelt en ondertussen geniet van een aangename dienst. Het doel van mezelf en mijn team is om een kapsalon te creëren dat voelt als thuis komen. Waar “kappen” meer is dan haar knippen. Je vertrekt steeds opgeladen terug naar huis. Daar zetten we ons elke dag 100% voor in. No limits.

ZAAKVOERDER

KIMBERLEY VERCRUYSSE

MEDEWERKERS MET TALENT

ONS Team

Ons professioneel team wordt voortdurend bijgeschoold zodat we U met de nieuwste technieken van dienst zijn.

master COLOR-TECHNIEKEN
ElinE

Kimerley is voor mij een topvrouw/bazin. Ik mag zijn wie ik ben op mijn werk. Eerlijkheid troef. Het is ontzettend leuk om met zo’n superteam te mogen werken, in een hele leuke sfeer. We zijn rechtuit en eerlijk tegen elkaar, daarom net loopt het zo lekker.

master LOKKEN-TECHIEKEN
Davina

Ik werk graag mee met de missie van hairfashion Kimberley. Ik sta oprecht achter het idee om heel klantvriendelijk op maat van de klant te werken. Ook tof is dat we in  moeilijke situaties met elkaar overleggen. Je voelt je nooit alleen. Door de voortdurende bijscholingen zijn we prima op de hoogte van de nieuwste trends.

Master BARBER
Jana

Op mijn werk voelt het altijd als thuiskomen. Mijn werk is werkelijk mijn tweede thuis. Kimberley is een top bazin, meer een vriendin eigenlijk. Ook al heb ik een mindere dag, ik kan steeds bij haar terecht. We zijn een sterk en leuk team en klanten voelen dat.

Specialiste LOkken
DINA

Trots om mijn specialiteit ten dienste te mogen stellen van Hairfashion Kimberley